• +86-135-8077-6960
  • Свържи се, сега
  • dongguan degao machinery technology co.,ltd

    Официално съобщение за празника на пролетния фестивал

    Време за освобождаване: 2024-01-30 17:17:58  Хитове: 6

    dear degaomaminery и оценени клиенти,

    as китайските подходи за лунна Нова година, ние разширяваме най -топли поздрави и признателност за вашата непрекъсната подкрепа. Китайският пролетен фестивал, време-honored празник с дълбоко-rooted културно значение, маркира период на радост, единство и размисъл.

    traditional значение на китайския пролетен фестивал:

    \\ Китайският пролетен фестивал, известен още като лунната Нова година, олицетворява богатия гоблен на китайската култура и традиции. Той символизира семейството Reunio

    &110; s, културно наследство и очакване на проспериращо ново начало. Този празничен сезон отразява нашата колективна надежда за хармонично и успешно бъдеще. Holiday#

    february 19, 2024 (понеделник): Официално възобновете работата

    during тази празнична почивка, нашата компания ще претърпи необходимата поддръжка и подготовка за предстоящата година. Ние изразяваме искрената си благодарност на всички служители за тяхната всеотдайност и упорит труд през изминалата година.

    wishing you prosperity:

    . и вашите семейства добро здраве, щастие и просперитет. Искрено оценяваме вашето сътрудничество и подкрепа през последната година и с нетърпение очакваме да постигнем нови основни етапи заедно. Чувствайте се свободни да се свържете с нас по имейл или да ни добавите на WeChatwhatsapp на未标题-1.png86 18928275267. Ще положим всички усилия да отговорим незабавно. . Оценяваме вашето разбиране и сътрудничество. С пожелание за радостен и благословен пролетен фестивал!

    warm seens,

    dongguan degao machinery technoligy co., Ltd

    предишен: Exhibition Review: Dongguan Degao...

    Следващия: Впечатления от на...